Es tracta de la celebració més anhelada de l’any per a moltes parelles, les quals volen fer un crit al món d’amor per demostrar-li a la persona que hi és al seu costat, la seua estima. 

Segons els historiadors, l’origen de Sant Valentí prové d’unes festivitats sobre la fertilitat i els matrimonis acordats que es feien a l’antiga Roma, després el cristianisme, el va afegir al seu santoral. A partir del segle XX, aquelles efemèrides es van convertir en l’estratègia perfecta de venda dels grans magatzems. Tot un altre èxit del capital, com Nadal, però posant-li preu al romanticisme. Des d’aleshores les parelles cada any es trenquen el cap per buscar el millor regal com si es tractara d’una ofrena, com més quantia tinga l’objecte en si, més valor tindrà l’amor. Sembla que estimar siga un acte un pèl materialista, però amb sinceritat, a tothom ens agrada fer algun detall o rebre’l. És com tornar a recuperar la il·lusió de creure amb els Reis d’Orient. Ja sabem els que més triomfen: ramells de flors amb notes, bombons amb diamants o desdejunis al llit. Tanmateix, les tendències actuals ens han fet més hedonistes i, si abans mesuràvem l’afecte amb l’obsequi, ara preferim les experiències i el temps compartit. En efecte, els enamorats apostem cada vegada més a introduir el turisme, les eixides romàntiques, com a regal comú de Sant Valentí, de fet no és cap sorpresa i esdevé una activitat planificada.

En aquest article, et proposem algunes idees romàntiques per fer amb parella a la ciutat d’Alacant el dia dels enamorats, i per què no? També podeu fer-ho en altra data, perquè estimar-se s’ha de fer tots els dies de l’any.

BALNEARI, JACUZZI, SOPARS GURMETS I LA MILLOR TERRETA DEL MÓN

S30 HOTEL REINA VICTORIA

Adreça: C. San Vicente, 30, 03004 Alicante
Telèfon: 966 36 50 74
http://www.reinavictoriaalicante.com/

No fa falta viatjar en el temps a l’època medieval per sentir-se com un rei o com una reina. Tot i que la recepció es troba al barri d’Alacant, prop del Mercat Central i la Plaça de Bous, els apartaments que ens interessa per a l’encontre íntim s’amaguen a l’esquena del carrer Sant Francesc, o “calle de las setas” com es conegut. Són perfectes per als més cosmopolites pel seu estil minimalista i modern que no deixa de barrejar-se amb l’ambient de ciutat portuària. Les habitacions disposen de jacuzzi al costat de llit, televisió amb Netflix, una xicoteta cuina i el bany. Si avises al personal, et decoren l’habitació amb pètals, a més d’una benvinguda amb un benjamí. Sens dubte, una opció idònia per als que volen incorporar l’exitació i la sensualitat.

SPA HOSPES AMERIGO

Aquesta experiència és perfecta per a aquelles parelles que valoren compartir l’autocuidat en la relació. Al bell mig del centre històric trobem un antic convent que encara conserva la seua finalitat: aïllar-se i purificar l’ànima. Al terrat de l’Hotel Hospes Amérigo hi ha l’Spa Bodyna Amérigo, un espai privilegiat per les seues vistes impressionants de la ciutat d’Alacant. Per 25 € per persona, podeu desconnectar de la vida rutinària durant dues hores a la zona de relaxació, el solàrium o la sauna. També, podeu complementar-ho amb un massatge o un brindis al sky bar.

HOTEL DORMIR DE CINE

Adreça: Carrer Gravina, 5, 03002 Alacant, Alicante
Telèfon: 965 21 07 00
https://dormirdcine.com/es/

Ideal per a passar una nit de pel·lícula. Si el que voleu és sentir-vos els protagonistes de la vostra història l’Hotel Dormir de Cine disposa d’estances amb habitacions tematitzades i amb un disseny exclusiu perfecte per als amants cinèfils. Cadascuna de les habitacions és diferent on, els causants del bon gust, han sigut els propietaris i artistes locals.

RESTAURANT NOU MANOLÍN.

Moltes persones s’han enamorat per l’estómac? Si voleu sorprendre el vostre “plat principal” este és un dels restaurants més top de la zona. Nou Manolín, del grup Gastronou, porta quaranta anys oferint les millors creacions de cuina de mercat i local. Si sou de compartir-ho tot, no dubteu en fer-vos un homenatge en aquest grup de pretigi. Ja sabeu, panxa plena, cor content.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.